[Rpcemu] screen mode and roller-skating mouse

Jim Lesurf jcgl at audiomisc.co.uk
Mon Apr 2 08:51:04 PDT 2012


Emailing this for two reasons.

1) I've started using a 1600 x 1000 (57Hz nominal) mode and - so far - this
seems OK. No sign as yet of the odd problems I got when I first setup 0.8.9
here. Sod's Law says that having reported this I will duly get problems. If
so, I'll go back to 1280 x 1024. But it may be the problems were because
I'd not configured the emulator correctly when I began. So later changes
may have helped.

2) I've continued using 0.8.9 with RO4.02 to write documents. Been using
TechWriter, Composition, TheApplicationFormerlyKnownAsImageMaster, etc. all
seem so far to work fine. However I still get the 'roller skating mouse'
effect I reported. It isn't a serious problem, but does keep catching me
out as it only does this some of the time. Is this a 'known problem'
already - as per the shudown freeze - or am I the only person who gets
this?

Overall, thanks for the work put into RPEmu. As things stand I'm slowly
drifting towards using it with my Linux box for most document writing as it
saves having to keep switching hardware. The emulator also boots up faster
than my Iyonix! :-)

If this continues I may end up just using the Iyonix for pluto email/news
and for reading audio CDRs!

Slainte,

Jim

-- 
Electronics  http://www.st-and.ac.uk/~www_pa/Scots_Guide/intro/electron.htm
Armstrong Audio  http://www.audiomisc.co.uk/Armstrong/armstrong.html
Audio Misc  http://www.audiomisc.co.uk/index.html




More information about the Rpcemu mailing list